Vitézlő túra 2019 április 13-án!

Örömmel jelentem, hogy a Vitézlő túrát 23 fő teljesítette nagyon sok élménnyel gazdagodva!

Köszönöm a Kollégák és a Szülők segítségét.

Gólya Zoltán

szervező tanár

 

_______________________________________________________________________________

 

A Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség és a Jókai Mór Református Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola AMI és Óvoda közösen indít csoportot a szendrői Vitézlő túra 15 km „B” távjának teljesítésére. Szendrő települést különjárati autóbusszal közelítjük meg.
Gyülekező a Jókai Iskola melletti parkolóban 7: 15-kor. Indulás a Jókai Iskolától 7:30-kor.
Részvételi költség: 3.000 Ft
Jelentkezhet aki a gyülekezet tagja, vagy a gyülekezet tagjának 11 évesnél idősebb, kiskorú hozzátartozója, vagy a Jókai iskola felső tagozatos tanulója.  Amennyiben a kiskorú gyermek felnőtt hozzátartozó nélkül vesz részt a túrán a mellékelt szülői hozzájáruló nyilatkozat előzetes bemutatása szükséges.

A jelentkezést az alábbi online űrlap kitöltésével és a részvételi költség befizetésével lehet megtenni. A befizetést Gólya Zoltánnál lehet megtenni. A részvételi költség tartalmazza a túra nevezési díját és a különjárati autóbusz bérleti költségét.
Várjuk a természetet szerető, túrázók jelentkezését!

 

 

Szülői hozzájáruló nyilatkozat

 

Tájékoztató az induláshoz:

Áldás, békesség!

Kedves Túrázók!

Kedves Szülők!

 

Hamarosan elérkezik a túra napja (április 13. szombat). Az időjárás előrejelzés alapján 1-3 mm esőre számíthatunk, ez minimális érték, esetleg egy pár perces zápor kaphat el bennünket. Kérek mindenkit, hogy a túrára a tavaszi változatos időjárásnak megfelelően készüljön fel. A résztvevőktől kérem, hogy péntek este tessék, alaposan megvacsorázni és sok folyadékot inni.

 

GYÜLEKEZŐ: 7:15 kor a Jókai Iskola melletti kavicsos parkolónál.

Indulás: 7:30

Várható hazaérkezés: 18:30-19:00 között

Amennyiben van térerő – indokolt esetben –  a túra során a +36/30/596-5893 –as telefonszámon elérnek a kedves szülők.

 

 

Szükséges felszerelés:

·         túrázáshoz alkalmas lábbeli

·         megfelelő zokni, pótzokni

·         réteges ruházat (túrázáshoz alkalmas nadrág, póló, pulcsi, átmeneti, szélálló kabát kapucnival, vagy vékony sapka).

·         közepes, vagy nagy hátizsák

·         legalább 1,5 l ivóvíz, vagy más szomjat oltó folyadék (tömény gyümölcslé önmagában kevés).

·         4 szendvics

·         1-2 alma vagy banán

·         keksz, cukorka, rágcsálnivaló

·         papírzsebkendő,

·         amennyiben a tanulónak gyógyszerérzékenysége, allergiája van arról kérem a szülőt, hogy írásban tájékoztasson.

 

Ajánlott felszerelés:

·         okostelefon a fényképezéshez, valamint ha alkalmas a készülék a navigációra akkor a Természetjáró appot érdemes rá feltenni (elérhető: a Google Play Store-ban és az App Store-ban).

·         A Szendrő körüli digitális térképet otthon ajánlott letölteni, így minimális lesz az internethasználat, gps-t tartalmazó telefonok esetében nem is lesz rá szükség. (Csatolva az offline térkép letöltés segédlete.)

·         távcső

·         fényképezőgép

·         túrabot

·         energiaszelet

·         egy másik cipő, vagy műanyag papucs, hogy visszaérve a buszhoz ne sáros bakanccsal, cipővel kelljen felszállni. Erős nejlonszatyor a sáros lábbeli tárolásához.

 

A túra csak ítéletidő esetén marad el,  „sima esőben” teljesíteni fogjuk. Az indulás előtt egy órával az intézményi esemény  Facebook oldalán és emailben is értesítek mindenkit, amennyiben úgy döntünk, hogy NEM indulunk el.

 

Miskolc, 2019. április 12.

 

Áldáskívánással: Gólya Zoltán igh.

 

 

offline térkép letöltési segédlet